joi, 16 februarie 2017

Make Up Mireasa- Sfaturi Si Sugestii

Make up mireasa - smokey eyes - este cu certitudine cel mai îndragit stil de machiaj din toate timpurile, fapt vizibil atât în preferintele celebritatilor pentru covorul rosu, cât si în alegerile noastre, a femeilor obisnuite, pentru evenimentele speciale din viata.

Efectul fumuriu pe care îl obtinem din degrade-urile de la o nuanta închisa la una deschisa, confera profunzime si luminozitate privirii, avantajeaza orice forma a ochilor si datorita posibilitatilor cromatice numeroase, orice nuanta a irisului. În plus, contrar miturilor, conturarea ochilor cu nuante de negru intens estompate catre extremitati mareste optic ochii si accentueaza privirea.


Intrucat la baza machiajului fume sta obligatoriu conturarea liniei genelor in negru intens, smokey eyes s-a identificat ca un make up mireasa superb, usor dramatic, ce confera senzualitate si mister.

Make up Mireasa - Look-ul Perfect

Nunta cel mai important eveniment

Nu este doar o simpla iesire in oras. Una dintre cele mai mari greseli este incarcarea machiajului ca pentru un eveniment de seara. Prea multe straturi de baza, ochii mult prea fumurii, sau rujul prea intens dau un aspect excesiv.

Este important sa arati bine mai ales cand vine vorba de fotografiile de nunta, mult mai bine decat la un bal sau o petrecere. Gandeste atemporal. Pastreaza experiemntele pentru alte ocazii sau locuri cand vine vorba de make up-ul de nunta.

Descopera-ti naturaletea si propriul farmec printr-un make up mireasa care va scoate in evidenta cea mai buna versiune a ta. Fiecare make up mireasa are un stil propriu.

Make up artistii recomanda sa evitati sclipiciul sau scanteierile pentru ca pot afecta fotografiile, mai ales din cauza blitz-ului. Uneori se intampla sa apara pete albe pe pielea dumneavoastra din cauza acestui lucru. Desigur ca exista si varianta photoshop-ului dar este recomandat ca aspectul sa fie cat mai natural.

Asigurati-va ca make up-ul mireasa se potriveste cu parul si rochia. Deoarece rochia ta va fi cel mai probabil alba, veti avea nevoie de unele culori pentru a compensa lipsa de culoare. Totusi nu va doriti sa purtati prea mult machiaj, sau sa vaeti un stil nepotrivit de make up.

Scopul este un aspect coeziv al unui make up mireasa in care fiecare parte de machiaj se imbina logic cu celelalte. Chiar daca va place un anumit stil de machiaj, sau pur si simplu sunteti obisnuita sa purtati un anumit tip de finisare, asta nu inseamna ca o sa arate bine si in ziua nuntii.

Daca rochia ta are un aspect romantic, ondulat si moale, de exemplu machiajul de tip smoky eyes in combinatie cu un ruj rosu aprins vor fi in contrast. Aveti nevoie la un make up mireasa de culori complementare.

Daca va tineti parul strans cu o multitudine de decoratii, trebuie sa aveti un machiaj simplu, proaspat si usor rozaliu. In revistele de specialitate si la pozele de pe covorul rosu, veti vedea mai detaliat cum stilistii imbina machiajurile pentru un efect uimitor.

Colectarea de imagini cu aspectul dorit. Acesta este un pas foarte important care este bine sa fie facut din timp. Majoritatea mireselor astepta pana in ultima clipa pentru a decide cum vor face un make up mireasa. este bine sa cautati inspiratie pentru a va gasi stilul potrivit.

Identificati ceea ce va place cel mai mult la fiecare poza aleasa. De asmenea daca aveti idei proprii le puteti nota si prezenta make-up artistului la momentul cand veti face make up-ul mireasa.

Gandeste-te la look-urile care le-ai vazut si ti-au placut de-a lungul timpului. Aminteste-ti de alte mirese de la nuntile pe la care ai mai fost in trecut. Mai ales momentele cand ai apreciat cu adevarat o mireasa.

Cel mai probabil nu-ti vei aduce aminte toate elementele, dar puteti puncta cateva elemente care intr-adevar au iesit in evidenta. Daca iti este greu sa iei o decisie tine minte un make up mireasa care nu da nciodata gres: piele radianta, obraji rozalii si buze roz.

Decide cine iti va face machiajul. Puteti alege sa va faceti propriul make up mireasa sau puteti alege un make up artist sa-l faca pentru tine. Indiferent pe cine alegeti consultati un portofoliu. Asa va veti face o idee mai buna in privinta acestui machiaj.

Salonul Elenei Panait va sta la dispozitie pentru orice fel de ajutor aveti nevoie cand vine vorba de un make up mireasa. Specialisti ei va vor ajuta sa aratati perfect in ziua cea mare. Meritati cele mai profesioniste machiaje care va vor face sa aratati uimitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu