sâmbătă, 14 noiembrie 2020

Figurinele Peppa Pig si popularitatea lor

Figurinele Peppa Pig si popularitatea lor
De ce suntem cu totii atat de fascinati de jocurile si figurinele Peppa Pig? Sa fie oare datorita popularitati uriase cunoscute  in urma  serialului TV britanic ce a fost incununat de un mare success?

Despre ce e vorba? Ei bine, este vorba despre serialele TV cu Peppa Pig si familia ei, in care regasim  aventurile minunate prin care acestia trec . Nimic foarte interesant, dar totusi distractiv si atat de placut pentru copiii prescolari. Programul TV a fost un succes atat de mare toata lumea si este foarte  iubit de copii si de parinti.

Peppa Pig este un porc mic adorabil, dar usor sef. Are cinci ani si locuieste cu Mama Pig, Tatal Pig si fratele ei mai mic, George. Lui Peppa ii place sa se joace cu Suzy Sheep , care este cea mai buna prietena a ei, sa o viziteze pe bunica si bunicul Pig si sa aiba grija de George. Mai presus de toate, Peppa iubeste sa sara in sus in balti noroioase, sa rada si sa faca zgomote puternice.

In fiecare zi, ea si prietenii ei, Suzy Sheep, RebeccaRabbit, Pedro Pony, Danny Dog si multi altii merg in aventuri simple, dar captivante, unde pot invata diferite lucruri, cum ar fi valorile familiei si abilitatile de rezolvare a problemelor, in acelasi timp, sporind creativitatea si imaginatie.

In principal Peppa Pigs sunt o familie britanica tipica care locuieste in propria casa si se bucura de gradinarit. Este foarte modern si actualizat, dar in acelasi timp sanatos si inocent. Ceea ce ii incanta pe copiii mici si ii tine fericiti si ocupati.

Acum puteti cumpara dintr-o intreaga colectie de Peppa Games, jucarii, seturi de joaca. Se adreseaza in principal copiilor prescolari, dar multe dintre aceste articole au un aspect mai larg si sunt apreciate de copiii mai mari si chiar de adulti.

Unul dintre multele lucruri care sunt atat de grozave la jucariile Peppa Pig este faptul ca sunt interactive. Majoritatea jocurilor pe care le ofera, cum ar fi puzzle-uri, jocuri de societate si carti de joc, le permit sa se joace si sa se distreze cu alti copii. Acest factor este crucial deoarece il ajuta pe copilul tau sa invete sa socializeze si sa se amestece, facandu-si prieteni si distrandu-se cu ei. Ajuta la dezvoltarea personalitatii, insuflandu-i copilului valori precum rabdarea, sportivitatea si acceptarea fata de ceilalti.

Acum jucariile preferate pentru copiii mici sunt orice din gama Peppa Pig. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ce sa cumparati pentru un copil mic drept cadou in aceste zile, ci doar cumparati ceva din colectia purcelusilor Peppa si sunteti castigator.

Cum au ajuns atat de populare figurinele Peppa Pig?

Ei sunt, desigur, asocieri cu serialele TV si popularitatea lor provine din cantitatea de expunere pe care au avut-o aceste personaje la televizor. Aproape toti copiii mici urmaresc aceste programe TV foarte populare. Calitatea personajelor si a jocurilor sunt foarte bune si, desigur, sunt foarte prietenoase cu copiii.

Exista o gama larga de personaje si jucarii, deci o multime de optiuni atat pentru baieti, cat si pentru fete. Serialul TV este difuzat in mai multe tari si, ca urmare, jocurile si jucariile Peppa Pig sunt foarte cautate si solicitate de catre copiii prescolari.

Unde poti gasi gama de jucarii si jocuri Peppa Pig?

Fara indoiala, puteti gasi gama jucariile in magazinele fizice insa din experienta mea cel mai indicat mod de a gasi jucaria Peppa Pig dorita este sa o cumparati online.

Recomand site-ul icado.ro , unde puteti gasi 3 seturi diferite ale purcelusilor Peppa:

PurcelusiiPeppa Pig - Set de 6 figurine

Purcelusii Peppa Pig - Set de 10 figurine

Cumparaturile online au o multime de avantaje fata de mersul la magazin. Este foarte probabil sa gasiti gama completa de jocuri si jucarii, decat alegerea limitata din magazine. Puteti face selectia in confortul propriei case, puteti plati cu cardul de credit printr-un serviciu sigur sau ramburs si puteti primi livrarea la domiciliu.

Un alt factor este pretul si acest lucru poate fi adesea mult mai mic atunci cand cumparati online.

Cu jucariile Peppa Pig aveti o gama larga de jocuri si jucarii, toate foarte potrivite pentru copiii mici si disponibile la indemana tuturor pentru cele mai mici preturi atunci cand cumparati online.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu