vineri, 31 iulie 2015

It’s Body Time, antrenamentul ems perfect pentru a fi in forma!

Pentru toti cei care fie s-au plictisit de antrenamentul de fitness obisnuit, fie nu au suficient timp pentru a sta ore intregi in sala de antrenament sau fitness sau fie doresc sa incerce ceva nou, ei bine, pentru fiecare dintre acestea raspunsul este: body time.

Body time este un nou tip de trainining care combina antrenamentul de fitness obisnuit cu noua tehnologie, electrostimulare musculara (EMS). Acesta este de 18 ori mai eficient decat un antrenament de fitness ce s-ar realiza in mod normal si in plus este mai mult decat eficient ca timp, dat fiind ca acesta nu necesita mai mult de 20 de minute de antrenament pe saptamana. Efectele acestui tip de antrenament sunt vizibile in cel mai scurt timp, body time ems fiind eficient atat in scaderea in greutate, wellness si mentinere. In plus, la fel ca la o sedinta normala de fitness si in cazul acetui tip de antrenament aveti la dispozitie sfaturile unui antrenor personal pentru a va bucura atat de toate beneficiile pe care body time le aduce asupra sanatatii corpului dumneavoastra, cat si pentru a obtine rezultatele dorite.


Antrenament fitness EMS - Manuela HaraborTotusi, atentie! Body time nu este indicat in urmatoarele cazuri: sarcina si alaptare, atunci cand persoana ce doreste un astfel de antrenament sufera de  probleme cardiace, tumori, hernie, disfunctii neurologice severe, etc. In cazul in care sufera de o anumita afectiune grava sau nu si nu stiti daca antrenamentul ems este potrivit pentru dumneavoastra, este bine sa consultati medicul.

In Bucuresti, body time ems fitness a inceput usor usor sa se faca din ce in ce mai prezent in salile de antrenament. Un promotor al body time training este Body Tech, sala de fitness ce isi bazeaza antrenamentele  pe tehnologia de electrostimulare musculara activa dezvoltata de firma germana AmpliTrain BodyTec. In acelasi timp, pe langa posibilitatea practicarii sportului body time ems la sala, Body Tech ofera posibilitatea de a beneficia de toate avantajele body time chiar acasa la client cu ajutorul antrenorilor personali fitness ems. Iar, pentru cei care sunt mai traditionalisti, adresa de contact a Body Tech in Bucuresti este pe Bulevardul Dimitrie Cantemir nr.18. In plus, pentru toti cei care inca mai sunt sceptici in legatura cu body time ems si cu cat de potrivit este acesta, Body Tech vine cu numeroase reduceri si oferte pentru antrenamentele body time, inclusiv cu o sedinta de proba cu numai 50 de lei.

Astfel, ca este timpul pentru ceva nou si eficient in materie de sport si intretinere corporala si anume de body time.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu